Foto: DELFI Aculiecinieks
"Delfi" lasītājam Gatim nācies Jauno gadu sagaidīt ar skatu uz atkritumu "ielenkumu", jo Iļģuciemā atkritumu konteineri nereti nespēj uzņemt "saražoto".

"Šādi skati mums ir ļoti bieži. Vai tiešām atkritumu savācēji nevar nodrošināt ar lielāku konteineru skaitu, vai biežāku konteineru izvešanu no šīs adreses?" vaicā Gatis.

Sūtiet savas reportāžas un saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

RNP komentārs


Foto: F64


"Informējam, ka fotogrāfijās redzams konteineru laukums Cementu ielā 18/Dzirciema ielā 105, Rīgā. Konteineru laukumā atrodas divi atkritumu konteineri, atkritumu izvešana tiek veikta 5 reizes nedēļā, tas ir: pirmdienās, trešdienās, piektdienās, sestdienās un svētdienās.
Ņemot vērā neraksturīgi lielo atkritumu apjomu pēcsvētku laikā, "Rīgas namu pārvaldnieks" (RNP) nekavējoties organizēs papildus atkritumu izvešanu jau pirmdien – 6.janvārī," skaidro RNP pārstāve Santa Vaļuma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!