Foto: DELFI Aculiecinieks
Sestdienas, 7. aprīļa, vakarā Krasta ielā Rīgā uz brauktuves no pasažieru autobusa bija izlijusi degviela, liecina portālam "Delfi" Jura sūtītie fotoattēli.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD) informē, ka izsaukums uz Krasta ielu Rīgā sestdien, 7. aprīlī, saņemts pulksten 19.40. Tika ziņots, ka no bojātas pasažieru autobusa degvielas tvertnes noplūdusi degviela.

Ugunsdzēsēji glābēji notikuma vietā konstatēja uz ceļa izlijušu degvielu 150 kvadrātmetru platībā. Līdz pulksten 20.50 autobusa bāka tika stabilizēta, savukārt uz ceļa izkaisīts absorbents degvielas uzsūkšanai. Autobuss nodots uzņēmuma tehniskajam dienestam, informēja VUGD.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu! Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!