Foto: DELFI Aculiecinieks
Pirmdien, 1. oktobrī, Rīgā, Purvciemā, Aleksandrs fiksējis amizantu skatu – ar konteineriem ieskautu auto. Aculiecinieks uzskata, automašīnas īpašnieks izvedis no pacietības atkritumu savācējus, kuri nolēmuši "atriebties".

"Tā ir atkritumu izvedēju atriebība," portālam "Delfi" raksta vīrietis, vienlaikus atzīstot, ka nav pilnībā pārliecināts, vai "joku" patiešām izspēlējuši atkritumu savācēji.

Līdzīgs atgadījums augusta beigās fiksēts ari Pļavniekos, kad ar atkritumu konteineru palīdzību ticis "pārmācīts" autovadītājs, kurš savu auto bija novietojis neatļautā vietā, platformā "Twitter" ziņoja "BreakingLV". Aculiecinieka uzņemtā fotogrāfija ātri vien izplatījās dažādās soctīklošanas vietnēs, vairāki iedzīvotāji komentāros atzina, ka "tā vajadzētu pārmācīt visus, kuri neprot parkoties".

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti “Galactico” 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa “Delfi Aculiecinieka” tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!