Foto: DELFI Aculiecinieks
"Cik man zināms, ceļu satiksmes dalībnieki nav tikai braucēji, bet arī gājēji. Diemžēl, braucēji bieži aizmirst par to. Īpaši tas jūtams sastrēgumstundās," raksta aculiecinieks ar segvārdu 'Rich Casey'.

"Pagājušajā piektdienā, 24. oktobrī, atkal to izjutu uz "savas ādas" uz Valdemāra ielas. Šoreiz vainojama Nila Ušakova "kompānija", jeb "Rīgas satiksme". Viens no jaunajiem "mikriņiem" sāka kustību, lai gan bija redzams, ka krustojumu viņš nevarēs pilnībā šķērsot, un palika uz gājēju pārejas. Gājējiem nācās lavierēt starp mašīnām, lai uzmanīgi tiktu ielas otrā pusē.

Šādos gadījumos gribas sapulcināt lielāku gājēju grupu un uztaisīt "flashmob" akciju – pastaigāties uz gājēju pārejas šurpu turpu, neļaujot braukt. Kā tad justos šoferīši? Tāpēc aicinājums braucējiem cienīt gājējus".

Sūtiet savas reportāžas un saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!