Foto: DELFI Aculiecinieks
Portāla "Delfi" lasītājs Daniels stāsta, ka naktī uz trešdienu Rīgā, Valdemāra ielā atstāto motociklu no rīta ap astoņiem atradis apbērtu ar būvgružiem.

Daniels apgalvo, ka iepriekšējā vakarā aprunājies ar strādniekiem un guvis apstiprinājumu – piesliets pie mājas sienas uz trotuāra, motocikls darbiem netraucēs.

"Motociklu atstāju apmēram pulksten 23.45. Viss jau būtu bijis labi, bet es vakar un vēl aizvakar arī jautāju, vai motocikls netraucē. Strādnieki teica, ka viss kārtībā," raksta Daniels.

Lasītājs apgalvo, ka Krišjāņa Valdemāra ielā, kur norit remonti, viņš tuvumā netika redzējis nevienu ierobežojumu vai zīmi. "Un vispār kopumā viss remonta process ir problemātisks vadītājiem, sevišķi naktīs. Nav ne zīmju, ne joslu, tad viena rinda aizņemta, tad cita. Kurš kuru kurā vietā palaiž – arī nav skaidrs," novērojumos dalās Daniels.

Rīgas domes Satiksmes departamenta pārstāve Una Ahuna-Ozola, komentējot notikušo, min, ka par remontdarbiem brīdinošās zīmes Krišjāņa Valdemāra ielā izvietotas pirms katra kvartāla. "Spēkrata vadītājs transportlīdzekli novietojis būvdarbu zonā," rezumē Ahuna-Ozola.

Transportlīdzekļu vadītāju ievērībai pirms katra kvartāla esot izvietotas 118. zīme, kas brīdina par būvdarbiem, kā arī 323. ceļa zīme, kas ierobežo pārvietošanās ātrumu līdz 50 kilometriem stundā. Turklāt zonās, kur notiek remontdarbi, aizklātas stāvvietu ceļa zīmes un izvietotas 326., proti, apstāties un stāvēt aizliedzošā zīme.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!