"Lūk, kā jaunie autovadītāji parkojas slimnīcas stāvvietā. Cietušo nav," norāda aculiecinieks, kurš vēlējās palikt anonīms.

Valsts policijas pārstāve Ance Rozīte ziņo "Delfi Aculieciniekam", ka 'Nissan Juke' autovadītājs parkošanās laikā uzbrauca sētai, kā rezultātā ķieģeļu mūra žogs sabruka. Par laimi cietušo nav. Uz vietas strādā policijas darbinieki.


Sūtiet savas reportāžas un saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Rīgas 1. slimnīcas komentārs

Foto: Publicitātes foto

Poliklīnikas "Šarlotes" video novērošanas kameras aptuveni fiksējušas, ka automašīna 'Nissan Juke' diezgan lielā ātrumā no automašīnu stāvvietas puses ietriekusies žoga ķieģeļu stabā. Žoga posms nobrucis uz Šarlotes ielas trotuāra, uz kura šai laikā nav atradies neviens cilvēks. Cietušo nav. Ceļu policija aizturējusi vadītāju, notiek negadījuma apstākļu izmeklēšana.

Poliklīnikas 'Šarlotes" automašīnu stāvlaukums labiekārtots pirms gada, žogs bijis mūrēts vismaz padsmit gadus atpakaļ, īsti neviens no slimnīcas tehniskā personāla nezināja, kad. Sabrukušā žoga ķieģeļu stabus šķērsgriezumā var skatīt slimnīcas facebook lapā. Lai speciālisti spriež par to konstruktīvajiem risinājumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!