Foto: DELFI Aculiecinieks
Rīgā, Daugavgrīvā bērnu laukumiņš kļuvis par uzdzīvotāju vietu, novēroja "Delfi" lasītājs un fotogrāfiju autors Martins.

Savukārt kāds cits "Delfi" lasītājs, kurš vēlējās palikt anonīms raksta: "Bērnu spēļu laukumā bērnu nav. Arī es – vecāks – uz šo vietu savus bērnus nevēlos vest. Šķiet, ka pa vēliem vakariem un naktīm šī vieta kļūst par vietu iedzeršanai un kārtīgām "ballēm"."

Aculiecinieks ir satraukts, ka bērnu laukumiņā varētu atrasties arī bērniem bīstami priekšmeti – stikli un šļirces. Aculiecinieks aicina iedzīvotājus, kas novēro nekārtības bērnu laukumiņā, zvanīt policijai.

Rīgas domes komentārs


"Rīgas Pārdaugavas izpilddirekcija informē, ka bērnu laukums Bolderājā pie IKI veikala, starp Parādes, Plēksnes un Slimnīcas ielām ir sakopts," portālam "Delfi" norāda Rīgas dome.

"Diemžēl ir Bolderājas iedzīvotāji, kas to piegružo ātrāk, kā apsaimniekotājs spēj iztīrīt.

Savukārt Rīgas pašvaldības policijas Kurzemes pārvalde turpmāk, īpaši nakts laikā, pievērsīs šai vietai lielāku uzmanību, kā arī lūdz iedzīvotājus, novērojot neatbilstoša vecuma personu pulcēšanos bērniem paredzētajā rotaļu laukumā, kā arī sabiedriskās kārtības pārkāpumu novērošanas gadījumos nekavējoties ziņot policijai pa tālruni 110."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!