Foto: DELFI Aculiecinieks
Dziesmām un jokiem skanot, simtiem apmeklētāju klātbūtnē pie tirdzniecības centra 'Spice' tika iedegta Latvijas lielākā Ziemassvētku egle. Lai palīdzētu eglīti iedegt, uz skatuves bija sapulcējušies simts 'SOS bērnu ciemata' mazie iemītnieki un bērnu vokālās studijas 'Knīpas un Knauķi' dalībnieki.

Mazie dziedātāji kopā ar populāro mūziķi Intaru Busuli un atraktīvo Māri Grigali parūpējās par vakara galveno notikumu – jo skaļāk dziedāja bērnu koris un apmeklētāji, jo spožāk iedegās lampiņas.

Kad eglīte jau spoži mirdzēja, pie viesiem pajūgā ieradās pats Ziemassvētku vecītis, lai izvizinātu klātesošos bērnus, uzklausītu viņu dāvanu vēlmes, pacienātu ar saldumiem un karstiem dzērieniem, kā arī kopīgi fotografētos pie eglītes.

Sniegbaltītes lomā iejutās 'Spices' direktore Iveta Lāce: "Novembris parasti Latvijas dabā ir pats drūmākais gada mēnesis – ir drēgns un tumšs, bet sniegs vēl nav uzsnidzis. Cilvēku noskaņojums nemanot pielāgojas laika apstākļiem. Tāpēc šogad nolēmām gaišumu un svētku noskaņojumu ieviest laicīgi. Citreiz pietiek kaut uz brīdi apstāties un ļaut sev papriecāties par skaistumu apkārt, lai svētku sajūta atraisītos un sāktos lielākie brīnumi – mīlestība, saticība un draudzība. Latvijas lielākā egle ir tiešām iespaidīga un to ir vērts redzēt – tā ir 22.5 metrus gara un to rotā 4272 dekoratīvās bumbiņas un 28 560 LED diodes."

Foto: DELFI Aculiecinieks

Sūtiet savas reportāžas un saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!