Foto: DELFI Aculiecinieks
Aculiecinieks Kārlis šodien no rīta novēroja skatu, kurš patiešām liek aizdomāties. Lūk, ko viņš raksta:

"Šodien ap 9.00 redzēju skatu, kas man lika aizdomāties par vienu lietu.

Dēļ puteņa pie Uzvaras pieminekļa Pārdaugavā bija izveidojies liels sastrēgums. Pamanīju, ka sastrēgumā stāv arī ātrā palīdzība. Ne mirgojošās bākugunis, ne skaņas signāls nelīdzēja, tāpat kā citi, arī ātrie sēdēja korķī. Aiz ātrajiem tāpat stāvēja pašvaldības policijas mašīna. Tātad kaut kas bija atgadījies, bet šie nevar pakustēt ne no vietas. Skaidrs, citi jau arī nevar viņus palaist. Visi vienā čupā. Tā ātrie nostāvēja sastrēgumā minūtes piecpadsmit. Pēc tam kaut kā izlauzās un pa tramvaja sliedēm steidzās tālāk Akmens tilta virzienā. Bet pabrauca labi ja 50 metrus, jo uz sliedēm jau stāvēja kāds BMW, kurš bija izdomājis, ka uz viņu jau sastrēgums neattiecas. Tad nu ātrie apbrauca arī viņu pa pretējo joslu un aizsteidzās.

Bet dārgās minūtes jau bija pagājušas. Ātrā palīdzība, atvainojos, nebrauc ar bākugunīm pēc alus. Viņi steidzās glābt kāda cilvēka dzīvību.

Un tad es padomāju, bet ja šajās 15 minūtēs tas cilvēks nomirst? Ko?!... Kurš par to atbildēs? Dievs tas Kungs? Jā, protams, viņš ir atbildīgs gan par cilvēka dzīvību, gan arī par puteni Rīgā. Bet varbūt tomēr par to būtu jāatbild Rīgas domes atbildīgajām personām? Dēļ kurām nav sakārtota satiksme pilsētā. Kur nu vēl snigšanas laikā.

Ceru, ka tas cilvēks, pie kura steidzās ātrā palīdzība, saņēma gaidīto palīdzību!

Kārlis"

Ja arī jums ir aktuāli un saistoši foto, video materiāli vai arī jums ir viedoklis par sabiedrībā aktuāliem notikumiem, rakstiet 'DELFI Aculieciniekam' un sūtiet aculiecinieks@delfi.lv vai izmantojot satura iesūtīšanas formu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!