Foto: AFP/Scanpix

Sociālajā tīklā "Twitter" vairāki aizdomīga satura profilu īpašnieki publicējuši ierakstus par šīs vasaras grandiozāko festivālu galvaspilsētā - "Kubana", portālu "Delfi" informēja kāds portāla lasītājs, kurš arī paudis bažas, ka šie ieraksti ir aizdomīgi līdzīgi tādiem, kas raksturīgi tā dēvētajiem Maskavas atbalstītajiem "troļļiem".

""Twitter" ir novērojams masveida spams, kas raksturīgs troļļiem. Jebkurš no to profilu tvītiem ir mehāniski atkārtots neizskaitāmas reizes - tāda veida spams krievu valodā ir raksturīgs Maskavas atbalstītajiem troļļiem. Turklāt to viegli var papētīt, apskatot citus tvītus, ko tie ir rakstījuši, " raksta sociālo tīklu lietotājs.

Portāls "Delfi" pārliecinājās, ka atsevišķi aizdomīgie mikroblogošanas vietnes "Twitter" lietotāji, kuri pievērš uzmanību festivālam "Kubana" "troļļiem" raksturīgā manierē, savos profilos informāciju publicē tikai krieviski, rakstot par kultūru un politiku Krievijā un Krimā.

Festivāla sabiedrisko attiecību speciāliste Karīna Vasiļevska portālam "Delfi" skaidroja, ka, apskatot sociālo tīklu aktivitātes, kas saistās ar festivālu, nevarētu teikt, ka būtu novērojams, kas ļoti neparasts. "Cilvēki vienkārši dalās ar informāciju par festivālu," sacīja Vasiļevska.

Festivāls "Kubana" Lucavsalā norisināsies no 6. līdz 9. augustam, un teritorijā būs gan vairākas skatuves, gan ēdināšanas zona, bezmaksas autostāvvieta, pieeja pludmalei, telšu pilsētiņa un citas lietas pasākuma apmeklētāju ērtībai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!