Kad ievācos dzīvot Aleksandra Grīna bulvārī, iesākumā nevarēju saprast, kur tad īsti tas bulvāris sākas un kur beidzas. Kad paskatījos kartē, liels bija mans pārsteigums – izrādās, izdangātais grants ceļš arī nes dižā rakstnieka vārdu, raksta "Delfi" lasītāja Kristīne.

Viņa stāsta, ka situācija uz A.Grīna bulvāra un Bāriņu ielas krustojuma (ja tā var saukt vietu, kur no grants ceļa cauri lēzenai bedrei var uzbraukt uz asfaltētā seguma) esot katastrofāla ne tikai vizuāli, bet arī praktiski. Jo īpaši gājējiem.

"Rudeņos, ziemā un pavasarī tur lietus laikā veidojas milzu peļķes. Tagad, kad ir sniegs un neliels atkusnis, šķērsot šo "krustojumu" ir īsts pārbaudījums, un sausām kājām nokļūt tālāk nav iespējams. Arī mašīnām tur nav viegli izbraukt, un tiešām nav skaidrs, kāpēc Uzvaras parka apkaimē, kas pēdējo gadu laikā kļuvusi daudz pievilcīgāka, ir šāds nesmukums, kas lepni tiek dēvēts par bulvāri," turpina lasītāja.

Kā portālu "Delfi" informēja Rīgas domē, šogad minētā vieta tiks labiekārtota, proti, tiks uzklāts asfalts un izveidota liela autostāvvieta. Šobrīd norit projektēšanas darbi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!