Foto: DELFI Aculiecinieks
Šis rīts man nāca ar ļoti labām ziņām. Proti, ja var ticēt man adresētajā vēstulē teiktajam, esmu viena no 8% iedzīvotāju, kurai laimējies piedalīties īpašā izredzēto loterijā ar pamatīgu balvu fondu. Laikam fortūna šodien smaidījusi arī maniem kaimiņiem, jo arī viņiem atsūtītas tieši tādas pašas "īpašās" vēstules, ironizē kāda "Delfi" lasītāja.

"Diez cik cilvēki notic un atbild šiem te pasta sūtījumiem, iesaistās grāmatu pirkšanā un, no kurienes šiem darboņiem vispār ir pieejami mani personas dati," neizpratnē ir lasītāja.

No vēstules, kuru parakstījusi uzņēmuma vadība, ir noprotams, ka es esmu izraudzīta un nu piedalos lielās balvas - 40 000 eiro izlozē. Man tikai jāatbild šai firmai ar man jau sagatavoto bezmaksas vēstuli ar lielu uzraktu - ATBILDE APMAKSĀTA un jāiegādājas grāmatu "1001 padoms jūsu veselībai. Mājas aptieciņa" par 14,16 eiro, samaksājot gan arī vēl 3,13 eiro pasta piegādes maksu.

Pērkot grāmatu, bonusi nebeidzas, jo tad var piedalīties arī auto izlozē, sola vēstulē atsūtītie bukleti un ļoti grezns privilēģijas apliecinājums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!