Foto: Publicitātes foto
Pie "Delfi Aculiecinieka" ir vērsies lasītājs Dzintars, kurš ne tikai ir sašutis par riteņbraucēju braukšanas stilu pa Vanšu tiltu, bet arī aicina visus vadītājus atcerēties ceļu satiksmes noteikumus (CSN).

"Regulāri šķērsojot Vanšu tiltu nākas saskarties ar rupjiem un nepieklājīgiem velosipēdistiem, kuri ne tikai ignorē satiksmes noteikumus, uzvedas rupji, bet arī tīšām mēģina braukt virsū kā citiem velosipēdistiem tā gājējiem!" apgalvo reportāžas autors.

Viņš atgādina, ka Vanšu tilta abos galos ir uzstādīta ceļa zīme 855., kura aizliedz braukt nepareizā virzienā ar velosipēdu. To arī nosakot CSN 200. punkts.

"Varbūt no sākuma, pirms policisti sāk piemērot katram nepareizam velosipēdistam septiņu eiro naudas sodu (APK 149.21.), varētu "Delfi Aculieciniekā" publicēt CSN skaidrojumu neapzinīgiem velobraucējiem un lūgt viņus uzvesties adekvāti un pieklājīgi uz ceļa?" rosina lasītājs.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!