Foto: DELFI Aculiecinieks
Trešdien biju aculiecinieks kā kārtējo reizi Rīgas Dome mūsu nodokļu maksātāju naudu samet bedrēs Ojāra Vācieša un Mazās Nometņu ielas stūrī, lai pēc pāris mēnešiem šo procedūru varētu atkārtot, raksta aculiecinieks Jānis.

"Šoreiz gan iztika bez asfalta piemīdīšanas ar kājām, bet par to asfalts tika bērts bedrītēs, kurās pēc nesenajiem lietiem bija palicis ūdens, stop, varbūt tas nebija ūdens, bet gan kaut kāds speciāls RD nano šķidrums? Tad es protams atvainojos, taču tomēr izskatījās pēc parasta peļķu ūdens. Jautājums: "Cik ilgi tāds asfalts nostāvēs"?" neizpratnē ir lasītājs.

"Pēc fotogrāfijām nevaram pārliecināties, vai ir pārkāptas darba veikšanas specifikācijas," portālam "Delfi" norāda Rīgas domes Satiksmes departamenta pārstāve Ilze Dišlere.

"Divās no aculiecinieka publicētajām bildēm redzams, ka bedres ir apstrādātas ar bitumena emulsiju, kā to pirms bedres aizpildīšanas paredz tehnoloģija. Tāpēc nav iespējams izsecināt, vai šķidrums bedrē ir ūdens vai drīzāk bitumena emulsija," turpina Dišlere. "Savukārt vienā no bildēm varam secināt, ka tajā vēl nav uzsākts darba veikšanas process. Tāpēc nevaram apgalvot, ka nav ievērotas tehniskās specifikācijas darba veikšanai!"

Satiksmes departaments aicina iedzīvotājus arī turpmāk ziņot par situāciju Rīgas ielās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!