Foto: DELFI Aculiecinieks
Trešdien, 15.septembrī, Rīgā, Stacijas laukumā notika divu vērienīgu pasākumu atklāšana. Sākās ikgadējais starptautiskais 'Origo Folk festivāls' un tika atklāta izstāde "Daudzveidīgā Rīga".

Ar dažādiem koncertiem trešdien 15. septembrī Stacijas laukumā sākās ikgadējais starptautiskais "Origo Folk festivāls", portālu "Delfi" informēja "Origo" sabiedrisko attiecību konsultante Lāsma Trofimova.
Festivāls, kas šogad norisinās jau astoto reizi, turpināsies līdz 17.septembrim. Pasākumos klātienē varēs redzēt Tibetas dejojošos mūkus ar tradicionālajiem dziedājumiem, rituāliem un dejām. Skanēs etno un modernā etno mūzika no Moldovas, Ukrainas, Krievijas, Baltkrievijas un Baltijas valstīm. Fotoreportāžu iesūtīja Katrīna.

Foto: DELFI Aculiecinieks

Savukārt izstāde 'Daudzveidīgā Rīga' ir veltīta mūsu pilsētas kultūras mantojumam, informē izstādes autori Kirils Soklakovs un Vlads Bogovs. Izstāde sastāv no 250 fotografijām, gleznām un grebumiem, kuri sadalīti pa dažādiem kultūras periodiem. Tajā atspoguļotas visas kultūras, kuras atnesušas nozīmīgu ieguldījumu mūsu pilsētas attīstībā: līvi, vācieši, poļi, zviedri, krievi, latvieši, ebreji, briti un igauņi. Fotogrāfijas no izstādes atklāšanas sktieties foto galerijā. Reportāžu iesūtīja Viktors Guščins.

Foto galerija

Ja arī jums ir aktuāli un saistoši foto, video materiāli vai arī jums ir viedoklis par sabiedrībā aktuāliem notikumiem, rakstiet 'DELFI Aculieciniekam'. Satura iesūtīšanas formu atradīsiet šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!