Foto: DELFI Aculiecinieks
Pēc Delfi twitter [@cj_delfi] aicinājuma uztaisīt reportāžu par Latvijas jauno mākslinieku izdarībām sabiedriskā autobusa galapunktā Abrenes ielā, devos uz turieni, lai savam acīm skatītu, kas tur notiek.

Šī projekta autors ir Rīgas satiksme, pēc kura iniciatīvas tiks pārveidots vizuālais noformējums sešām Abrenes ielas galapunkta pieturvietām. 14.06.2011 bija projekta pirmā diena, tāpēc galapunktā vēl īsti nebija, ko redzēt. Pieturām ir uzklāts pirmais, apakšējais krāsas slānis un mākslinieki gaida, kad varēs darboties tālāk.

Viena no māksliniecēm atzina, ka darba vēl ir daudz un gala rezultāts būšot redzams tikai pēc nedēļas. Visvairāk esot bail no sliktiem laika apstākļiem, tāpēc centīsies strādāt pēc iespējas vairāk un prognozētais darba laiks ir no 9:00 - 23:00, lai paspētu izdarīt pēc iespējas vairāk, pēc iespejas ātrāk. 

Uz jautajumu, kāds tad īsti būs tas gala rezultāts, konkrētu atbildi nesaņemu, tikai to, ka darbi būs krāšņi un tiem tūkstošiem cilvēku, kuri te ikdienā uzturas, patīkami. Visi darbi esot labi izplānoti un gala rezultātu paši mākslinieki redz galvās, tā kā pārējiem nāksies pagaidīt līdz projekta beigām.


Lasiet vēl -
- Remontdarbu firma pie Brīvības pieminekļa salauž reklāmas stabu
- Kā attīstās Rīgas autoostas apkārtne
- Vai Slāvu pārvada būvniecību pabeigs laikā?
- DELFI Aculiecinieka Rīgas ziņas

Šo reportāžu ir iesūtījis reģistrēts 'DELFI Aculiecinieka' autors, kurš par katru publikāciju saņem noteiktu skaitu DELFI dālderus.  Sūtiet foto, video reportāžas 'DELFI Aculieciniekam' - aculiecinieks@delfi.lv vai reģistrējieties, pelniet DELFI dālderus un tieciet pie vērtīgām balvām

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!