Motociklists neizmanto virziena rādītājus un automašīnas priekšā demonstratīvi bremzē, portālam "Delfi" raksta aculiecinieks Roberts.

"Gribētos, lai policija tomēr pievērš lielāku uzmanību motociklistiem. Tas, kā tiek veikti pārkārtošanās manevri un kultūra uz ceļa, ir ārpus jebkādas kritikas," portālam "Delfi" raksta Roberts, papildinot, ka arī ātruma pārkāpšana esot neatņemama motociklistu braukšanas ikdienas sastāvdaļa.

"Manā ceļā gadījās motociklists, kurš ne tikai ielīda manā bremzēšanas ceļa joslā, bet vēl izrādīja savu neapmierinātību, automašīnas priekšā demonstratīvi bremzējot," skaidro Roberts. Tāpat viņš papildina, ka arī pagrieziena rādītājus motociklists neesot izmantojis.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu! Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!