Visai neierastu situāciju Rīgā iemūžinājis "Delfi" aculiecinieks Aleksandrs, kurš nofilmējis atkrituma vedēja braukšanu pa zālāju, lai gan tas varējis braukt arī pa ceļu.

Iepriekš vairāki lasītāji ir ziņojuši par atkritumu vedējiem, kuri visus sašķirtotos atkritumus savāc vienā mašīnā, bet tagad lasītājs Aleksandrs vēlējies padalīties ar transporta līdzekļa vadītāja nekaunīgo braukšanu.

"Sākotnēji autovadītājs brauca pa ceļu, bet pēc atkritumu iekraušanas viņš nolēma braukt pa zaļo zonu," raksta "Delfi" aculiecinieks, kurš ir neizpratnē par šādu rīcību. Lasītājs pieļauj, ka autovadītājs gribējis samazināt ceļa posmu, tāpēc braucis pa zālāju.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu! Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!