Kolorīta aina nedēļas nogalē atpūtniekiem pavērusies Lucavsalā, kur kāds vasaras baudītājs darījis visu iespējamo, lai "izklaidētu" apkārtējos.

Aculiecinieks komentē redzēto: "Džeks atpūšas Lucavsalā. Iedeg un tarkšķ - pilnīgi bērni bīstas. Aliņš - pats par sevi saprotams, uzpīpēt - ne jau smiltīs, bet gan pie bērnu laukuma. Policisti diezgan korekti. Pat pārāk…"

Rīgas Pašvaldības policija: "Rīgas Pašvaldības policijā strādājošie glābēji ir arī policijas darbinieki ar visām pašvaldības policijas darbinieka pilnvarām, taču vasaras periodā, jo īpaši tik "karstā" peldsezonas laikā, kad peldētāji uzraugāmi pastiprināti, Drošības uz ūdens un civilās aizsardzības pārvaldes darbinieku primārais un galvenais uzdevums ir uzraudzīt atpūtnieku drošību ūdenī.

Turklāt konkrētā notikuma brīdī tika saņemts izsaukums par slīkstošu personu mazajā Daugavā, kas glābējiem viennozīmīgi bija primāri izpildāmais uzdevums, uz kurieni glābēji arī nekavējoties devās, glābēju postenī paliekot mazākumā un informāciju par agresīvo personu nododot teritoriālās pārvaldes dežūrekipāžai. Policijas ekipāža peldvietā ieradās, taču pārkāpēju uzmeklēt un sastapt neizdevās."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!