Kāds autobuss, kura logu rotājusi zīme "Uzmanību, bērni", sestdien, 23.maijā, daudzviet neievērojis atļauto ātrumu, fiksējis Talsu iedzīvotājs Eduards.

Kā norāda aculiecinieks, autobusa šoferītis ātrumu pārkāpis gan apdzīvotā, gan neapdzīvotā vietā.

"Devos mājās no Rīgas un, iebraucot apdzīvotā vietā Pūre, mani negaidot kā stāvošu apdzina autobuss ar zīmi uz aizmugurējā loga ''Uzmanību, bērni''. Paskatījos spidometrā un man bija ātrums 60 kilometri stundā. Ja man bija 60, tad autobusa vadītājam bija ātrums ap 80 kilometriem stundā," spriež Eduards.

"Pēc trim – četriem kilometriem pēc Pūres panācu to. Tālāk vēl viens pārsteigums. Autobuss pie zīmes, kura nosaka, ka maksimālais braukšanas ātrums ir 70 kilometri stundā, turpina ceļu un nesamazina ātrumu, un brauc ar ātrumu no 95-100 kilometri stundā," sašutis ir aculiecinieks.

Aculiecinieks arī norādīja, ka autobuss piederējis kompānijai AS "Talsu autotransports". Uzņēmums komentārā portālam "Delfi" to kategoriski noliedz.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!