Autovadītāju savstarpējo konfliktu risināšana turpat uz ielas vai autostāvvietā teju vai kļuvusi par galvaspilsētas ceļu satiksmes ikdienu. Šoreiz portāla "Delfi" lasītājai Ņinai izdevies iemūžināt visai iekarsušu šoferu strīdu, kurā viens no viņiem "drošības labad" vai arī līdzsvara dēļ rokās turējis beisbola nūju.

Starpgadījums noticis trešdien Rīgā, Prūšu ielā, raksta lasītāja.

"Vadītājs, kurš brauca pa Prūšu ielu, vēlējās veikt kreiso pagriezienu, taču ceļu viņam nogrieza pretimbraucošais auto. Tad arī tas viss sākās… Viens no vadītājiem izlēca no mašīnas ar nūju un necenzētiem vārdiem uzsāka strīdu," stāsta Ņina.

Šonedēļ jau vēstīts par divu autovadītāju konfliktu pie Ceļu satiksmes drošības direkcijas ēkas Rīgā, Bauskas ielā. Toreiz šoferi ne tikai veltīja viens otram skarbus vārdus, bet arī paguva izvicināt dūres un izlocīt kājas.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!