Autovadītāju braukšanas kultūra Latvijā ir visai dažāda,un nepatīkamas situācijas uz ceļiem nav retums. Tādu piedzīvojis arī kāds autovadītājs Rīgā – viņa vējstiklu izsitis priekša braucošā auto šoferis.

"Delfi Aculiecinieka" Artura iesūtītajā video redzams, kā automašīnas "Mercedes" vadītājs, iespējams, dusmās par to, ka viņam signalizē aizmugurē braucošā "Volkswagen" vadītājs, izlec no sava spēkrata, paķer milzu āmuru jeb uzsitējveseri un ar to izsit "Volkswagen" vējstiklu.

Incidents esot noticis Dzirciema un Mazās Stacijas ielu krustojumā, Rīgā, ceturtdien ap pulksten . Arturs portālam "Delfi" pastāstīja, ka policijā saistībā ar notikušo plānots vērsties piektdien.

Lai gan auto vējstiklu rotā auto servisa reklāma, Arturs noliedza, ka video būtu iestudēts. "Neadekvāts autovadītājs izsita vējstiklu," tā notikušo komentē Arturs.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!