Ceturtdien nervus kutinošu atgadījumu piedzīvoja kāds "Rīgas satiksmes" šoferis, kuru divi džipu vadītāji izspieda no sabiedriskā transporta joslas, liekot braukt pa ietvi.

Video portālam "Delfi" atsūtījis autobusa šoferis, kurš notikušo fiksēja ar video reģistratoru. Reportāžai viņš devis nosaukumu "Divi šoferi ar vienādām sejām jeb kā josla A pārtapa par džipu joslu D. Dažas minūtes no "Rīgas satiksmes" autobusa šofera ikdienas darba".

Šoferis stāsta, ka incidents, kurā divi džipu vadītāji pārkāpa noteikumus, aizsteidzās autobusam priekšā un aizņēma visu sabiedriskajiem transportiem paredzēto joslu, notika Brīvības ielas un Kalpaka bulvāra krustojumā 13. oktobrī. Līdz avārijai pietrūcis vien pāris sekunžu. "Man nācās strauji izvairīties, griežot pa labi. Bremzēju, cik vien uzmanīgi tas bija iespējams šādā situācijā," stāsta šoferis.

Satraukuma pilns moments bijis arī autobusa pasažieriem, taču pagaidām par notikušo nav saņemtas sūdzības.

"Labi, ka iegādājos video reģistratoru. Izdevās diezgan daudz naudas ietaupīt, ko man citādi atvilktu no algas. Šādus pārkāpējus maiņas laikā es redzu bieži. Tikai autobusa žēl. Tāpēc arī cenšos kaut kā izgrozīties," stāsta šoferis.

Vaininiekiem gan neizdevās līksmoties ilgi, jo jau drīz parādījās policija ar iedegtām bākugunīm.

"Kungi un dāmas, dažas ieekonomētas minūtes var maksāt pāris dzīvību," teic šoferis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!