"ELVIS" un draugi sveic Jaunajā gadā, vēlot katram uzdrīkstēšanos piepildīt sapņus un būt savas dzīves karalim, vēsta video autori.

Savukārt Valsts policija par lēcienu no ēkas jumta ir sākusi administratīvo lietvedību, portālam "Delfi" pastāstīja policijas preses pārstāve Diāna Lūkina.

Kā norādījuši anonīmie sveiciena autori, viņi vēlējušies iepriecināt Latvijas un pasaules iedzīvotājus, sagādājot jautru notikumu ar īpašu jaunā gada vēlējumu.

"Līdzīgi kā iepriekšējo gadu sveicieni arī šis lēciens bija pārsteigums gan garāmgājējiem, gan augstceltnes apsargiem," norāda video autori. "Kamēr 77 metrus augstā, pamestā padomju celtne pilsētas centrā simbolizē aizgājušos laikus, ainava, kas paveras no tās jumta, atgādina, cik daudz neatkarības gados ir mainījies un sasniegts."

"ELVIS" lēciens 2014. gada nogalē notika Rīgā no 1978. gadā celtā "Preses nama".

Jaungada lēcieni no Rīgā atpazīstamām ēkām notiek jau trešo gadu.

Sūtiet savas reportāžas un saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!