Sestdien, 31. decembrī, ap pulksten 15 kāds garnadzis ņēmis ārā mantas no kastes pie tirdzniecības centra "Azur", kas bija paredzētas labdarībai, satraucies ir "Delfi" aculiecinieks Juris, kurš redzēto nofilmējis video.

"Pirms ko nesat un ziedojat trūcīgiem Rīgā - padomājat, vai ir vērts to darīt pie tirdzniecības centra "Azur"," stāsta Juris, kurš brīdina, ka "uz jūsu ziedojumiem kāds negodīgais var iedzīvoties".

"Veikalā bija pilns ar cilvēkiem, bet šis mierīgi tukšo kasti," satraucies ir video autors, kurš pauž neizpratni par veikala apsargu darbu šādā situācijā. "Veikalā ir pilns ar apsargiem un kamerām. Par ko šie algu saņem?" nesaprašanā ir Juris.

"Ja nevar citādi, tad lai liek to kasti iekšpusē. Citādi neredzu tam visam jēgu. Rodas jautājums - cik tad droši varu atstāt tur mašīnu stāvlaukumā?" vaicā video autors.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!