Pirmdien, 10. oktobrī, Ungārijas futbola līdzjutēji pirms gaidāmās futbola spēles pret Latviju Rīgas ielās sarīkojuši ievērojamas nekārtības, kurā neskopojušies ar petardēm un dūmu svecēm.

"Delfi Aculiecinieks" Vilhelms Meisters iemūžinājis skaļos Ungārijas futbola izlases līdzjutējus, kuri skaļi dziedādami, ar dūmu svecēm un petardēm devušies uz "Skonto" stadionu.

"Šobrīd futbola fanu gājiens ir noslēdzies bez īpašiem starpatgadījumiem," portālam "Delfi" sacīja Valsts policijas pārstāve Ance Rozīte. Viņa norādīja, ka tajā piedalījās aptuveni 300 futbola līdzjutēju.

Kā pirmdien vēstīja Latvijas Televīzijas raidījums "Panorāma", Rīgā ieradies arī skandalozais Ungārijas premjerministrs Viktors Orbāns, kurš klātienē vēros 2018. gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīra spēli starp Latvijas un Ungārijas futbola izlasi.

Jau ziņots, ka pirmdien kāds agresīvs ungāru futbola fans konfliktējis Vecrīgas bārā un saņēmis asaru gāzes šalti.

Skaļos ungāru futbola izlases līdzjutējus pamanījuši arī vairāki sociālo tīklu lietotāji.

Jau ziņots, ka Latvijas futbola izlase 2018. gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīra spēlē pirmdien savā laukumā uzņem Ungārijas valstsvienību, kas aizvadītajā vasarā sacentās Eiropas čempionāta finālturnīrā.

Ungārijas izlase šovasar piedalījās Eiropas čempionāta finālturnīrā, kur spēlēja pēc 44 gadu pārtraukuma. Vācieša Štorka trenētā komanda aizvadīja teicamu apakšgrupu turnīru, tajā ar 2:0 uzvarot Austriju, bet spēlējot neizšķirti 1:1 ar Islandi un 3:3 ar vēlāko čempioni Portugāli. Savukārt astotdaļfinālā ungāri ar 0:4 cieta fiasko pret Beļģiju.

2018.gada Pasaules kausa finālturnīrs norisināsies Krievijā. No Eiropas zonas deviņu apakšgrupu uzvarētāji uzreiz tiks pie ceļazīmēm uz finālturnīru, bet astoņas labākās otro vietu ieguvējas izslēgšanas spēlēs noskaidros vēl četras finālturnīra dalībnieces.

Kvalifikācijas turnīrs Eiropas zonā notiks no šī gada 4.septembra līdz 2017.gada 10.oktobrim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!