Otrdienas, 14. marta, pēcpusdienā "Delfi" lasītājs Boriss kļuva par liecinieku nepatīkamai situācijai. Kāds neapmierināts šoferis, nespējot veikt iecerēto manevru, dusmas izgāza uz citu satiksmes dalībnieku.

"Viss notika pulksten 17.11, braucot no lidostas uz Rīgu. Kreisajā joslā brauca "Opel Astra", bet pa labo joslu – "Volvo V70", kurš centās pārkārtoties uz kreiso joslu," stāsta Boriss.

"Opel Astra" šoferis "Volvo" vadītāju nepalaida, jo viņam neesot bijis kur likties, raksta Boriss. Situācija kulmināciju sasniedza, kad pēc apmēram 200 līdz 300 metriem "Volvo" vadītājs apsteidza "Opel" un nobremzēja tam tieši priekšā, veicot strauju manevru un apdraudot citus satiksmes dalībniekus, notikušo pārstāsta Boriss. Arī Borisam nācās strauji bremzēt un ieslēgt avārijas gaismas.

"Tad "Volvo" vadītājs izlēca no savas mašīnas un sāka ar kājām spārdīt "Opel" priekšējo daļu. "Opel" vadītājs juta, ka viņam draud briesmas un sāka braukt prom. Tad "Volvo" vadītājs nolauza viņam loga tīrītāju," raksta Boriss, piebilstot, ka viņš ir šokēts par to, kas norisinās uz Latvijas ceļiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!