Šonedēļ, kad Rīgā tika ieviestas tā saucamās "puteņa biļetes", pilsētas galvenā iela - Brīvības iela - bijusi gluži kā kūts, liecina aculiecinieces Elzas uzņemtā reportāža.

"Cien. Rīgas mēr Nil Ušakov! Latviju reizumis mēdz dēvēt par Banānu Republiku, un ne velti. Ne pirmo gadu rīkojat akciju "puteņa biļetes", arī šis gads un šī nedēļa nav izņēmums. It kā jau viss forši, cilvēkiem pametat banānu un šķiet, ka mērkaķa gads attaisnojas un tauta priecīga," savā sociālā tīkla "Facebook" profilā raksta Elza.

"Un tomēr, šodien jūtos aizkaitināta. Rīgas galvenā iela, Brīvības iela, izskatās pēc kūts. Nav kur kāju spert - ielas ir sāls, sniega un dubļu maisījuma ieskautas," skaidro aculieciniece, norādot, ka māju fasādes, gājēju apavi, drēbes un mati tiek klāti ar sniega un izkaisītā sāls dubļiem. "Ja reiz Jūsu akcijas ietvaros neizmantoju mašīnu un dodos ar kājām, tad gribētos pārvietoties pa tīru ietvi, kur garām braucošais "Rīgas satiksmes" autobuss nenošķaida mani no galvas ar kājām ar dubļiem."

Aculieciniece reportāžu sociālajā tīklā publicējusi trešdien, 13. janvārī, kad spēkā jau trešo dienu bija "puteņa biļetes".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!