"Delfi" lasītājs Valerijs portālam uzticējis video, kurā Rīgā, Daugavgrīvas ielā nepilnas minūtes laikā ceļu satiksmes noteikumus pārkāpj trīs spēkratu vadītāji.

"Kļuvu par liecinieku trim rupjākajiem ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem," klāsta Valerijs. "Vispirms baļķvedējs pa pretējo joslu, šķērsojot nepārtraukto līniju apdzina pieturā stāvošu autobusu," uzskaita Valerijs. Savukārt, kad no autobusa bija izkāpuši ļaudis un sāka šķērsot ielu pa gājēju pāreju, viņi bija spiesti apstāties pusceļā, jo ne policijas, ne arī ātrās palīdzības ekipāžas pie "zebras" neapstājās, kā arī nepiebremzēja.

"Policijas pārkāpums izcēlās sevišķi spilgti, jo to pieļauj likumsargi, kuriem ar savu piemēru cilvēkiem būtu jārāda, cik būtiski ir ievērot ceļu satiksmes noteikumus. Skumji," vilšanos neslēpj Valerijs.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!