Foto: DELFI Aculiecinieks
Jauniešu kustība "Vienota Latvija" ir saņēmusi vairākas iedzīvotāju sūdzības par SIA "Purvciema nami" apsmainiekotās mājas Rīgā, Madonas ielā 10 katastrofālo stāvokli. Iedzīvotāji sūdzas, ka minētās mājas jumts atrodas avārijas stāvoklī un iestajoties aukstajam laikam gaisa temperatūra dzīvokļos ir ap 11°C .

Foto galerija

Pēc vairrākārtīgiem iedzīvotāju lūgumiem SIA "Purvciema nami" atrisināt radušos situāciju un salabot jumtu, iedzīvotāji ir saņēmuši tikai vispārīgas ierēdnieciskas atrunas.

"Vienota Latvija" uzskata, ka šāda SIA "Purvciema nami" rīcība ir prettiesiska un nesaprotama. SIA "Purvciema nami" nevelēšanās pilnvertīgi pildīt savas funkcijas un profesionāli pieiet sarežģītiem jautajumiem ir novedusi pie tā, ka iedzīvotāji Madonas ielā 10 ir spiesti pašreiz dzīvot necilvēcīgos apstākļos, kas ir pretēji visām vispāratdzītām cilvektiesību normām.

"Es pats personīgi biju ieradies apskatīt situāciju ar mājas jumtu Madonas ielā 10. Nav jābūt diplomētam inženierim, lai saprastu, ka šādos apstākļos cilvēki nevar normāli dzīvot. Tas apdraud šo cilvēku dzīvības, kamēr SIA "Purvciema nami" vadība sēž savos siltajos, ērtajos kabinetos un netaisās neko darīt lietas labā", norāda "Vienota Latvija" priekssedētājs Eduards Svatkovs.

"Vienota Latvija" pieprasa nekavējoties atkāpties no amata SIA "Purvciema nami" valdes priekšsēdētāju Vjačeslavu Starostinu (LPP/LC), kā arī lūdz iesaistīties Rīgas mēru Nilu Ušakovu šī jautājuma efektīvā risinājumā.

Jauniešu kustība "Vienota Latvija"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!