Foto: DELFI Aculiecinieks
Nereti daudzi šoferīši novieto ne tikai savu automobili tur, kur pagadās, bet arī stāvvietās aizmirst par "balto līniju" esamību, kā rezultātā sagādā galvassāpes citiem automašīnu vadītājiem.

"Pirmdienas, 11. jūlija, vakarā Rīgā, 13. janvāra ielā, varēja vienkopus redzēt trīs parkošanās meistarus," stāsta "Delfi Aculiecinieks" Armands. "Nevaru vien sagaidīt, kad vērīgie likumsargi sāks šiem "meistariem" piešķirt arī sodus," saka bilžu autors.

"Rīgā, Ventspils ielā, auto ar saukli "Jēzus ir atbilde!" skaisti noparkojies tieši uz trotuāra. Laikam jau ar debesu atļauju," spriež "Delfi Aculieciniece" Lilija.

Foto: DELFI Aculiecinieks

Savukārt Ivans Jūrmalā pamanījis, ka citas valsts pilsoņi liek savas automašīnas, kur vien tīk.

"Šāds skats tika iemūžināts Pumpuros. Es saprotu, ka noteikumi attiecas tikai uz dažiem, bet šādai nekaunībai nav robežu! Jāatceras, ka arī citā valstī savas automašīnas ir jāliek pēc noteikumiem," atgādina Ivans.

Vēl vienu parkošanās "meistardarbu" Rīgā piefiksējis Jānis. "Jau kārtējais parkošanās lielmeistars 11. novembra krastmalā," uzsver bilžu autors.

Foto: DELFI Aculiecinieks

"Pie lielveikala "Sky&More" Duntes ielā divi "BMW" markas automašīnas vadītāji, kuriem bija lietuviešu un igauņu numurzīmes, izlikās par taksometra vadītājiem," portālam "Delfi" pastāstīja bilžu autors.

"Delfi Aculieciniece" Lilita ir satraukusies par instruktoru automašīnu novietošanu Liepājā.

"Jau vairākus gadus vēroju, kā Liepājā - Krūmu un Siļķu ielas krustojumā, autoapmācības instruktors - kungs gados, ar sirmu galvu, novieto savu mācību auto, kā arī - no šādas pozīcijas uzsāk braukšanu ar mācekļiem," apgalvo Lilita. Viņa uzsver, ka otrā ielas pusē atrodas autoskola,kuras pagalmā ir liela, tukša stāvvieta. "Mani tas nebeidz pārsteigt! Liepājas ceļu policija nereaģē," sašutusi ir bilžu autore.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!