Vairāki sociālo tīklu lietotāji un arī "Delfi" aculiecinieki iemūžinājuši tirdzniecības parka "Alfa" reklāmu, kura iepretim VEF tiltam piestiprināta "kājām gaisā". Tikmēr uzņēmuma pārstāve atzīst - šī esot apzināta reklāmas kampaņa.

"Laikam kādam bijušas labas brīvdienas, bet tad izrādījies, ka jāiet uz darbu. Savādāk nav izprotams - kā var nepamanīt, ka reklāma uzlikta kājām gaisā," uzver "Delfi" aculiecinieks Andrejs.

Tikmēr tirdzniecības parka "Alfa" pārstāve Ilze Žūka portālam "Delfi" pirmdienas rītā sākotnēji vien sacīja, ka "situācija tiekot skaidrota", bet pēc laika tomēr atzina, ka pilsētvidē reklāmas šādi izvietotas arī citviet. "Tas darīts vasaras kampaņas ietvaros ar mērķi pārsteigt pilsētniekus ar negaidītu pavērsienu, lai liktu uz lietām paskatīties savādāk," sacīja Žūka.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu! Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!