Foto: DELFI Aculiecinieks
"Man trīs mēnešu laikā divas reizes ir noskrāpēta mašīna!" sašutis ir "Delfi" aculiecinieks Juris, kurš uzskata, ka pie tā ir vainīgi cilvēki, kuri nemāk noparkoties autostāvvietās.

"Abas reizes tas noticis, kad cita mašīna ir manu mašīnu aizskārusi parkojoties!" raksta autovadītājs, "par laimi, neviens nav cietis!"

Kā stāsta reportāžas iesūtītājs, viņš jau otro reizi paliekot bez mašīnas vismaz četras līdz piecas dienas, jo tā tiek krāsota. "Un neviens nemaksā par manām neērtībām! Tāpēc turpmāk parkošos par divām vietām, kamēr citi neiemācīsies parkoties!" raksta Juris.

Portāls "Delfi" dienu no dienas savā e-pastā saņem dokumentētas liecības par neatbilstoši novietotiem spēkratiem Rīgā un citviet Latvijā. Turpmāko divu mēnešu laikā vērīgos lasītājus aicinām dokumentēt un iesūtīt savus novērojumus par negodprātīgi atstātiem auto. Aktualizējot problēmu, ceram, ka pārkāpumu skaits samazināsies.

Reportāžu – foto vai video, kā arī nelielu aprakstu ar informāciju par notikuma vietu un laiku – sūti, vai nu izmantojot īpašo pievienošanas pogu vai arī uz aculiecinieks@delfi.lv.

"Delfi Aculiecinieks" arī lūgs likumsargiem izvērtēt lasītāju dokumentētos pārkāpumus.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu! Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!