Foto: Shutterstock
Turpinot sadarbību ar starptautiskā raidījuma "Gaidi mani" ("Ždi meņa") pārstāvi Latvijā – jelgavnieku Mārtiņu Ziebergu –, portāls "Delfi" aicina atsaukties ļaudis, kuriem varētu būt kas zināms par rakstā nosauktajām personām.

Mārtiņš palīdz ārvalstniekiem Latvijā meklēt pazudušos radiniekus un draugus. Publicējam sarakstu ar cilvēkiem, kurus cenšas atrast patlaban. Ja kādam no lasītājiem ir zināms, kur un kā atrodamas nosauktās personas, lūgums zvanīt Ziebergam pa tālruni 29923833 vai arī sazināties pa e-pastu martins.ziebergs@inbox.lv.

Mārtiņš arī lūdz darīt viņam zināmu, vai minētie radinieki un draugi vēlas tapt atrasti –, lai citi raidījuma "Gaidi mani" brīvprātīgie palīgi viņus netraucētu.

Māsu un brāli Sarmīti un Jāni Vaļģus, kuri dzimuši laikā no 1960. līdz 1963. gadam Cēsu pusē un var būt adoptēti, meklē Ginta un Ainārs Vaļģi.

Radinieci Ļubovu Korovņikovu (Gorinu), Grigorija meitu, kura piedzimusi laikā no 1955. līdz 1956. gadam, meklē radinieks Jevgeņijs Gorins.

Tēti Vjačeslavu Savčenkovu, Mihaila dēlu, dzimušu laikā no 1957. līdz 1958. gadam, meklē dēls Sergejs. Iespējams, tētis dzīvo Ventspils pusē.

Tanti Valentīnu Vinogradovu, Pavlova meitu, kura dzimusi laikā no 1951. līdz 1952. gadam, meklē radiniece Irabela Vinogradova. Tantes Valentīnas vīru sauca Dmitrijs Rikuns, bet dēlu – Mihails Rikuns.

Vecmāmiņu Ludmilu Horohorinu meklē mazmeita Kate Ločmele. Kates mammu sauc Regīna Ločmele un tēti – Andrejs Karmins (Horohorins).

Radinieku Sergeju Lisjuku, dzimušu 1960. gadā, meklē Anatolijs Jevpaks. Sakari abu starpā pārtrūkuši 1980. gadā.

Radinieci Natalju Samilovu, kura dzīvo Ventspilī, meklē Svetlana Sorokina.

Brāli Arvīdu Neimani, dzimušu 1949. gadā, meklē brālis Ilmārs Neimanis. Arvīds iepriekš dzīvojis Ventspils rajona Piltenē pie tantes.

Tēvu Ivanu Boicovu, dzimušu laikā no 1945. līdz 1946. gadam, meklē dēls Vladislavs Boicovs. Vladislava vecāki šķīrās, viņam esot pusotru līdz divus gadus vecam.

Jeļenu Blūmbergu, dzimušu 1966. gadā, meklē Gaļina Bogdanoviča, abu starpā sakari zuduši pēc mātes nāves.

Jaunības dienu draudzeni Jekaterinu Hrustaļevu, kura dzimusi 1980. gadā, meklē Anastasija Loseva. Abu draudzeņu pēdējā tikšanās bijusi 1996. gada vasarā Tihvinā.

Palīdzību Irēnas Kozakas, dzimušas 1960. gadā, atrašanā lūdz Marianna Caprasova.

Vecmāmiņu Ļubovu Lāci un tēvoci Vadimu Lāci meklē Alina Čečkina. Abi radinieku dzīvojuši Ventspils rajona Laideros.

Māsu Olgu Jezovu, kura dzimusi 1984. gadā, meklē Eva Soopa.

Brāli Zigurdu Drulli, Adolfa dēlu, dzimušu 1966. gadā, meklē Ina Miluse. Brālis un māsa uzturējušies Baldones bērnu namā. Ina lūdz brāli atsaukties.

Mirzakanovs Sultanbeks Žoldorsovičs meklē dienesta biedrus, ar kuriem dienēts kopā Ādažos laikā no 1989. gada decembra līdz 1990. gada jūnijam. Mirzakanovs meklē latviešus Armandu Otto, Švarcu, Zaņķo, Gurčenko.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!