Foto: PantherMedia/Scanpix
Turpinot sadarbību ar starptautiskā raidījuma "Gaidi mani" ("Ždi meņa") pārstāvi Latvijā – jelgavnieku Mārtiņu Ziebergu –, portāls "Delfi" aicina atsaukties ļaudis, kuriem varētu būt kas zināms par rakstā nosauktajām personām.

Mārtiņš palīdz Latvijā cilvēkiem meklēt pazudušos radiniekus un draugus. Publicējam sarakstu ar cilvēkiem, kurus meklē pašlaik.

Ja kādam no lasītājiem ir zināms, kur un kā atrodami nosauktie cilvēki, lūgums zvanīt Ziebergam pa tālruni 29923833, vai arī sazināties pa e-pastu martins.ziebergs@inbox.lv.

Mārtiņš arī lūdz viņam darīt zināmu, vai minētie radinieki un draugi vēlas tapt atrasti, lai citi brīvprātīgie raidījuma "Gaidi mani" palīgi viņus lieki netraucētu.

Tēvoci Vladimiru Kornijenko, dzimušu 1951. gadā, kā arī tēvoča ģimeni, tostarp dēlu Vasiliju meklē Olga Psaloma.

Dēlu Andreju Romaņjuku meklē tēvs Apollinarijs Romaņjuks. Atvasi Andreju viņš nav redzējis kopš 1984. gada.

Māsu Danutu Simonoviču (Vrubļevsku) un viņas meitu Natāliju Simonoviču meklē Šaputko (Vaineloviča) Tamāra. Sakari pārtrūka 1990. gadā.

Darbabiedri Irēnu Novikovu, Antona meitu, kā arī viņas ģimeni meklē Ludmila Fiļimonova. Kopā ar Irēnu Ludmila strādāja Komsomoļskas pilsētā pie Amuras.

Brāli Vladimiru Rinkeviču, Vasilija dēlu, kurš piedzima 1953. gadā, meklē Marija Kondratoviča (Rinkeviča). Saikne pārtrūka 2006. gadā.

Labāko draudzeni Oksana Pjankovu, dzimušu 1969. gadā, meklē Irina Trubčaņinova.

Tanti Regīnu Romancāni, Broņislava meitu, kura dzimusi 1947. gadā, un viņas ģimeni meklē Anna Stoļarova.

Ņinu Starovoitovu, Nikolaja meitu, meklē Olga Boiko. Olga un Ņina dzīvo dažādās valstīs, mainītas adreses un tālruņa numuri, tādēļ pazudis kontakts.

Radiniekus Ivanu Grafinu, Iļjiča dēlu, kurš dzimis 1934. gadā, kā arī Ivana ģimeni, tostarp meitu Valentīnu, meklē Andrejs Ļiharevs. Radinieki iepriekš dzīvojuši Rīgā, Mazā Matveja ielā 138.

Māsas Jekaterinu Vorobjovu un Natāliju Vorobjovu, Viktora meitas, kuras dzimušas laikā no 1981. līdz 1984. gadam, meklē Jeļena Vorobjova. Māsas bija ievietotas Pļavnieku bērnunamā.

Brālēnus, Petrova dēlus Sergeju Lukašenko, kurš dzimis laikā no 1955. līdz 1957. gadam, un Aleksandru Lukošenko, kurš dzimis laikā no 1957. līdz 1960. gadam, meklē Tamāra Jermoļina-Zvorigina. Brālēnu pēdējā zināmā dzīvesvieta bijusi Jēkabpils, Madonas iela.

Radinieci Staņislavu (Stasju) Gribovsku, Alfona meitu, kura dzimusi 1953. gadā, meklē radiniece Linda Kolīte.

Kursa biedrus no Rīgas Industriālā Polittehnikuma 1967. gada izlaiduma – Jaņīnu Andrijausku (Loginu), Jāņa meitu, dzimušu 1948. gadā, Astru Kalniņu (Krastiņu), Eduarda meitu, dzimušu 1948. gadā, Gunāru Lasmani, Alfrēda dēlu, dzimušu 1948. gadā, kā arī Valteru Raimondu, Česlava dēlu, kurš dzimis 1948. gadā, un Maigu Romāni (Minci), dzimušu 1947. gadā, – meklē Liene Andrejeva (Graudiņa).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!