Foto: LETA
Otrdien, 14. augustā, kādā Latgales priekšpilsētas spēļu zālē fiksēts vīrietis, kurš ar ķieģeļiem demolējis spēļu automātus, portālam "Delfi" atklāja Valsts policijā.

Aculiecinieka uzņemtajā video, kurš izplatījies soctīklos, redzams, kā vīrietis agresīvi dauza visus spēļu zāles automātus.

Valsts policijā portālam "Delfi" apstiprināja, ka šāds gadījums ir reģistrēts.

"14. augustā pulksten 00.05 spēļu zālē Rīgā, Latgales priekšpilsētā, kāds apmeklētājs sadauzījis vairākus spēļu aparātus. Pēc tam viņš izsitis arī durvju stiklu un sasitis vitrīnu," skaidro Valsts policijas pārstāve Gita Gžibovska.

Policijas pārstāve atklāj, ka nodarīto zaudējumu apjoms pagaidām vēl nav zināms.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 185. panta pirmās daļas – par svešas mantas tīšu bojāšanu. Likums par to kā sodu paredz brīvības atņemšanu uz laiku līdz diviem gadiem vai īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai arī piespiedu darbu, vai naudas sodu.

Vainīgais pagaidām vēl nav aizturēts.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti “Galactico” 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa “Delfi Aculiecinieka” tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!