Sestdienas, 3. marta, rītā lielveikalā "Sky&More" cilvēki, kuri rindā gaidīja iespēju iegādāties Dziesmu svētku biļetes, novēroja, ka tirgotāja "Biļešu paradīze" darbinieces notin rulli ar aptuveni 200 svētku biļetēm, ziņo aculieciniece. Svētku rīkotāji par notikušo vērsušies policijā.

"Es parasti publiski neko skaļi nesaku, bet šoreiz laikam nevar klusēt! Kā jau liela daļa tautiešu, 3. marta rītu pavadīju Dziesmu svētku biļešu rindā. Rindā, kurā pavadītas 24 stundas. Atverot kasi "Sky&More" lielveikalā, "Biļešu paradīzes" meitenes norullēja aptuveni 200 biļetes mistiskām vajadzībām! Tieši cik godīgā sabiedrībā mēs dzīvojam?" vēsta aculieciniece, video autore.

Dziesmu svētku sabiedrisko attiecību vadītāja Inga Vasiļjeva portālu "Delfi" informē, ka svētku rīkotājs ar iesniegumu vērsies policijā par aculiecinieka video, kurā fiksēts, kā Sky&More" veikalā "Biļešu paradīze" kasē no atvilktnes tiek paņemtas vairākas biļetes.

"No video rodas priekšstats, ka persona, iespējams, ļaunprātīgi izmantojusi dienesta stāvokli un ieguvusi svētku biļetes, apejot noteikto biļešu tirdzniecības kārtību," pauž Vasiļjeva. Pagaidām gan nav skaidrs, vai biļetes ir uz kādu svētku pasākumu, vai tās ir apdrukātas. Tāpat nav zināms, kas ir persona, kura biļetes paņēma.

"Biļešu paradīzes" līdzīpašnieks un vadītājs Ēriks Naļivaiko gadījumu lielveikalā atsakās komentēt, kamēr nav veiktas pārbaudes, izpēte un notikušo nav izmeklējušas tiesībsargājošās iestādes. "Nav zināms, vai tā ir provokācija, ļaunprātība, nolaidība. Es neuzticos un neticu publiskā telpā izteiktiem viedokļiem, izliktiem foto un video. Līdz šim esmu redzējis daudz brīnumu," portālam "Delfi" pauž Naļivaiko.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!