Foto: DELFI Aculiecinieks
Vairāki "Delfi" lasītāji pašvaldību vēlēšanu dienā, 3. jūnijā, ziņoja, ka galvaspilsētas ielās un namos joprojām redzama partijas "Saskaņas" reklāma. Savukārt vēl kāds vēlētājs bija pārsteigts par "Vienotības" kandidātes īsziņu nakts stundā.

Kāds lasītājs, kurš vēlējās palikt anonīms, Rīgas ielās sestdienas rīta pusē novēroja ap 20 cilvēku lielu kolonnu uz motocikliem un kvadracikliem, uz kuru zilajiem krekliņiem bija redzams divu baltu sakrustotu atslēgu zīmējums, ko parasti, īpaši izvietojot uz zila fona, tā radot asociāciju ar Rīgas karogu un simbolu, mēdz izmantot "Saskaņa". Tieši šādos – zilas krāsas apģērbos, rotātos ar atslēgu zīmējumu, gan sociālajos tīklos, gan citviet redzēti "Saskaņu" atbalstošie jaunieši.

"Vai nav kārtējais visiem zināmas partijas pašreklāmas mēģinājums?," neapmierinātību par redzēto pauž aculiecnieks.

Foto: DELFI Aculiecinieks

Aculiecinieks Jānis Rīgā, 64. vēlēšanu iecirknī pamanīja, ka pie sienas atrodas attēls ar "Saskaņas" logo - divām sakrustotām atslēgām.

Savukārt aculiecinieks Juris ievērojis, ka Spīķeru kvartālā, Maskavas ielā 4, sestdienas rītā ēkas sienu rotā, kā viņš norāda ""Saskaņas" reklāma". ""Ušakovs. Rīga. Saskaņa." uz ēkas sienas. Vai tas nav pārkāpums vēlēšanu dienā?" neizpratnē ir Juris.

Foto: DELFI Aculiecinieks

Oskars "Delfi Aculieciniekam" raksta, ka kāda nama liftā vēlēšanu dienā pamanījis "Saskaņas" reklāmu.""Saskaņas" deputātu bildes liftā vēl šodien," rakstīja Oskars.

Foto: DELFI Aculiecinieks

Partijas "Saskaņa" aģitācija 3. jūnijā novērota arī sociālajā vietnē "Facebook", ziņo aculiecinieki, kuru laika joslā parādījās apmaksāta "Saskaņa/Gods kalpot Rīgai" reklāma.

Foto: DELFI Aculiecinieks

Savukārt lasītājs Eduards portālam "Delfi" vēsta, ka nakts stundā, pulksten 01.30 saņēmis īsziņu no "Vienotības" Rīgas domes amata kandidāta ar aicinājumu nobalsot par partiju un konkrētu kandidātu.

"Lūk, kādas ziņas nāk 01:30 naktī no "Vienotības" kandidātiem! Vai nav jauki?" ironizē Eduards.

Ja arī tu esi novērojis ko neparastu savā vēlēšanu iecirknī vai pa ceļam uz to, ziņo "Delfi Aculieciniekam"!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!