Foto: DELFI
Aculiecinieku novērojumi liecina, ka autovadītājiem arvien lielākas problēmas sagādā sava transportlīdzekļa novietošana atbilstoši ceļu satiksmes noteikumiem, šoferīši meklē arvien jaunus un "radošus" veidus, kā atstāt stāvvietās savas automašīnas.

"Spēkratu ēverģēlības" – tā divos vārdos varētu raksturot to, ko aculiecinieki mēneša garumā iemūžinājuši un pieredzējuši, iesūtītās fotogrāfijas vienkopus apkopoja "Delfi Aculiecinieks". 

Automašīnas novietošana invalīdu stāvvietā pie lielveikala – to varētu sakut par klasisku bezkaunību, tomēr tiek izdomāti arvien "inovatīvāki" veidi, kur noparkot automašīnas, piemēram, apļa vidū. Tāpat arvien aktuālāki paliek "milimetra karaļi", kas spēj noparkot savu spēkratu tik tuvu citām automašīnām, ka blakusesošo automašīnu šoferi nemaz neriskē izkustēties no stāvvietas un gaida ierodamies "milimetra karali".

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!