Foto: DELFI Aculiecinieks
Mežciemā, Eizenšteina ielā 67, kāds pensionārs nolēmis salabot ceļa segumu paša rokām, portālam "rus.delfi.lv" stāsta aculieciniece Evija.

Platformā "Facebook" izdevies atrast vīrieša dēlu. Viņš par savu tēti stāsta: "Mans tētis ir salabojis bedres mūsu pagalmā un uz pāris apkārt mājai esošajiem ceļiem. Viņš to dara, lai viņam nebūtu garlaicīgi," pauž vecā vīra dēls. Viņš arī papildina, ka viņa tētis speciāli iegādājies visus nepieciešamos materiālus, lai ceļa segumu salabotu.

Izrādās, ka vīrietis ar remontdarbiem nodarbojas ne pirmo dienu. Ik pa laikam vecajam vīram par labo darbu pateikties nāk kaimiņi un pat sveši garāmbraucēji.

Foto: DELFI Aculiecinieks

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti “Galactico” 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu! Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa “Delfi Aculiecinieka” tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!