Foto: DELFI Aculiecinieks

"20 minūtes mēģināju atrast pāri skriešanas botai, neielūkojos vienīgi saldētavā, lai gan, atskatoties uz skatu lielveikalā, ar to arī vajadzēja sākt," secina "Delfi" aculieciniece Alīna, kura iesūtījusi stāstu par iepirkšanos veikalā "Prisma" atlaižu laikā.

"Pirmo uzgāju pavisam netīšām pie preces cenu noteicēja starp jogurtu, šķīvi, bērnu autiņbiksēm un blakus vēl vienam citam mazāka izmēra apaviņam, kas arī bija palicis bez pāra. Mēģinājums labs, bet neveiksmīgs.

Veikala atmosfēra ļoti rosīga, nevarēja nepamanīt tukšos iepakojumus un pusapēstos pārtikas produktus, kas mētājās visur, kur vien tas bija iespējams. Iegādājos visu nepieciešamo, bet nenoliegšu, groziņa saturu pārskatīju divas reizes, jo ko lieku paņemt tiešām nav grūti.

Vispār man kā studentam šis bija draudzīgais šopings, tiku pie ilgi meklētām sporta biksēm, brīvā laika apaviem un pats galvenais - košas un ietilpīgas sporta somas, kas arī bija mans mērķis.

Šis pasākums gan uzlaboja, gan uzjautrināja garastāvokli, nolēmu iemūžināt tukšos plauktus un nekam nevajadzīgos ratiņus ar pārkrāmēto preci," stāsta Alīna.

Jau ziņots, ka koncerns "Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta" (SOK) nolēmis izbeigt "Prisma" lielveikalu darbību Latvijā un Lietuvā, jūnijā slēdzot visus veikalus abās valstīs, pavēstīja koncerna pārstāvji.

Vēstīts, ka SOK ir trīs "Prisma" veikali Latvijā un četri - Lietuvā.

"Prisma Latvija" reģistrēta 2006.gadā, un tās pamatkapitāls ir 7,451 miljons eiro. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir SOK. SOK, kas dibināts 1904.gadā, ir daļa no "S Group" uzņēmumu grupas, kura nodarbojas ar mazumtirdzniecību, degvielas tirdzniecību, viesnīcu biznesu, autotirdzniecību, lauksaimniecību un dārzkopību.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!