Foto: DELFI Aculiecinieks
"Labdarības organizācija "Palīdzēsim.lv" uzsāk ikgadējo akciju "Skola sauc!", kas šogad norisinās no 5. augusta līdz 2. septembrim sadarbībā ar uzņēmumu "EKO Gāze"," portālu "Delfi" informēja organizatori.

Balstoties iepriekšējo gadu pieredzē, palīdzot ģimenēm ar audžubērniem, trūcīgām ģimenēm un ģimenēm uz sociālās atstumtības sliekšņa, arī šogad labdarības organizācija "Palīdzēsim.lv" aicina iedzīvotājus būt atsaucīgiem un palīdzēt! Tas palīdzēs bērniem, kuriem dzīvē neklājas tik viegli, iet skolā ar smaidu un iedvesmu.

Ikviens aicināts piedalīties akcijā un palīdzēt skolēniem piepildīt viņu skolas somas, uzpildoties no 5. augusta līdz 2. septembrim "EKO Gāze" degvielas stacijās. No katra nopirktā autogāzes litra puse santīma tiks ziedoti kampaņai "Uzpildies! Ziedo akcijai "Skola sauc 2013!"

Palīdzēt iespējams arī ziedojot naudu:
Nodibinājums "Palīdzēsim.lv", Vienotais reģ. Nr. 40008137568
Adrese: Jauniela 21-1, Rīga, LV-1050;
Norēķinu rekvizīti: AS "SEB banka", LV90UNLA0050013761397,
SWIFT kods: UNLALV2X.
Ar norādi – akcijai "Skola sauc!"

Kā arī ikviens var zvanīt uz labdarības tālruni 90006888 un ziedot vienu latu. Savā organizācijā izvietot ziedojumu kasti, kurā vari palīdzēt vākt skolai noderīgas lietas savā uzņēmumā. Ziedot skolai nepieciešamās lietas HK "Dinamo Rīga" spēļu laikā "Latvijas Dzelzceļa kausa" ietvaros no 25. līdz 29. augustam Arēnā Rīga, pie Palīdzēsim.lv labdarības stenda (tirdziņa). Tāpat, ja Tev ir ideja un savs redzējums par to, kā vari iesaistīties un palīdzēt, raksti uz e-pastu: ilze.skuja@palidzesim.lv.

Foto: Andrejs Terentjevs un Dmitrijs Suļžcs, f64.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!