Foto: DELFI Aculiecinieks
Anonīms DELFI aculiecinieks ziņo, ka Vecmīlgrāvī, pie kāda no lielveikaliem ir sastopams cilvēks, pie kura var iegādāties cigaretes 'pa lēto', protams, bez Latvijas akcīzes uzlīmēm. Aculiecinieks ir neapmierināts, jo pie šī 'tirgoņa' cigaretes pērk arī nepilngadīgie. Šis cilvēks savā tirdzniecības vietā parādoties regulāri. Acīmredzot, no soda par savu darbību viņam nav bail.

Redakcija: Pēc šīs ziņas publicēšanas 29.septembrī saņēmām vēl kāda aculiecinieka novērojumu:

Labdien! Gribu paziņot par vēl vienu vietu, kur nelegāli tirgo ar cigaretēm (iespējams arī tirgo ar zālīti, jo daudz narkomānu starp pircējiem). Tas ir Maskavas iela 250/2 (garais veikals Ķengaragā). Tur pa vidu ir arka un tirgo sētas pusē. Ar bērnu nav iespējams pastaigāties, jo tur ir daudz narkomānu un cita šaubīga izskata cilvēku. Šī nelegālā tirdzniecība notiek jau vairāk nekā gadu. Neskatoties uz to, ka mēs paziņojam policijai Latgales priekšpilsētas nodaļā par šādu situāciju, nekas nemainās. Kā tirgoja, tā arī tirgo pašlaik. Cik ilgi tas viss turpināsies??? Lūdzam palīdzību!

Ja arī jums ir nācies saskarties ar nelegālo cigarešu tirdzniecības gadījumiem, rakstiet 'DELFI Aculieciniekam' - aculiecinieks@delfi.lv vai izmantojot satura iesūtīšanas formu, kuru  atradīsiet šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!