Foto: DELFI Aculiecinieks
Pie portāla "Delfi" vērsusies anonīma lasītāja, lai pastāstītu par savu skaudro pieredzi, uzsākot sadarbību ar kādu Moldovas pilsoni Ivanu Vezetiu, kurš esot uzdevies par celtniecības pakalpojumu sniedzēju.

"Mana ģimene bija nolēmusi uzcelt nelielu dārza mājiņu Medemciemā. Sadarbību uzsākām ar celtniecības pakalpojumu sniedzēju Ivanu Vezetiu, kurš sludinājumu bija ieliecis portālā ss.lv.

Noslēdzām līgumu par 3 700 eiro, kas ietvēra gan samaksu par materiāliem, gan darbu. Taču, kad vīrietis bija saņēmis 2 721 eiro un dārzā uzslējis daļēju mājiņas karkasu, viņš pazuda. Pārstāja atbildēt uz zvaniem un īsziņām, savukārt solījumu atmaksāt saņemto naudu uz mūsu bankas kontu, joprojām nav izpildījis.

Kā esmu novērojusi sociālajos tīklos, tad Ivans turpina dzīvot "normālu dzīvi" – regulāri maina profilus un ir onlainā "Whatsapp" čatā.

Manai mammai ir 70 gadu un mājiņas būvniecībai viņa ilgus gadus bija krājusi naudu. Viņa jūtas ļoti nomākta, turklāt pašlaik dārzā valda haoss, jo mēbeles un citi priekšmeti, kas atradās vecajā būdiņā, šobrīd laukā mirkst lietū.

Vērsāmies policijā ar iesniegumu, kā arī esam krāpnieka bildes izvietojuši "Facebook"."

Valsts policijā portālam "Delfi" pašlaik apliecināja vien to, ka iesniegums saņemts 15. augustā un tiek izskatīts.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu – dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!