Foto: DELFI Aculiecinieks
Pieminot Latvijas Tautas frontes (LTF) 25. jubileju, notika daudzi pasākumi visā Latvijā, arī 25. jubilejas svinības Melngalvju namā un 1. kongresa atcere Kongresu namā.

LTF 25. jubilejas svinības Melngalvju namā

Atlikušo dzīvo liecinieku saiets, kurā mēs sev par pārsteigumu ieraudzījām, ka laiks visos mūsos, it sevišķi citos, ir atstājis pēdas un daudzu "cīņubiedru" vairs nav mūsu pulkā. Liktenīgajos divarpus gados piedzīvots un pārdzīvots vairāk nekā visos divdesmit piecos kopā ņemot! Dzīve ritēja vismaz 10 reižu ātrāk un bija ar pārdzīvojumiem bagātāka! Mūžīgu piemiņu "fronteniekiem"!

LTF 1. kongresa atcere

Kopā ar vecajiem Latvijas Tautas frontes biedriem, kuru skaits varēja būt pieci procenti no 1. kongresa dalībniekiem, bija daudz jaunu cilvēku, kuri tajā laikā vai nu vēl nebija nākuši pasaulē, vai "staigāja zem galda". Varēja nākt jebkurš!

Šo reportāžu ir iesūtījis reģistrēts 'DELFI Aculiecinieka' autors, kurš par katru publikāciju saņem noteiktu skaitu DELFI dālderus. Sūtiet foto, video reportāžas 'DELFI Aculieciniekam' - aculiecinieks@delfi.lv vai reģistrējieties, pelniet DELFI dālderus un tieciet pie vērtīgām balvām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!