Foto: Bezvests.lv
Organizācijas "Bezvests.lv" dalībnieki, meklējot bezvēsts pazudušo 80 gadus veco Vili Biezo, Rīgā atraduši trīs guļošus vīriešus, vēsta organizācija.

Naktī uz 2. augustu notika kārtējie Biezā meklēšanas darbi, kas kopumā aizņēma piecas stundas, skaidro "Bezvests.lv".

Imantas meža masīvā un Vecā Jūrmalas ceļa apkārtnē brīvprātīgie ceturtdienas rītā pamanījuši trīs nekustīgi guļošus vīriešus. "Visi trīs vienkārši gulēja un viņiem palīdzība nebija nepieciešama. Vienu no viņiem policija nogādāja mājās," portālam "Delfi" stāsta "Bezvests.lv" pārstāve Svetlana Gintere.

Tāpat organizācijas pārstāve papildina, ka meklēšanas darbos piefiksēti arī vairāki lieli suņi, kuri naktī klaiņoja bez saimniekiem un pavadām pa Imantas dzīvojamo masīvu un Anniņmuižas meža zonu.

Organizācijā informē, ka meklēšanas darbos iesaistīti arī dronu ražošanas firmas piešķirti trikopteri ar siltumvizoru, kas, esot gaisā, sajūt un palīdz atrast visus siltos objektus. "Meklēšana, protams, tika saskaņota ar tuvumā esošās lidostas dispečeriem," atklāj Gintere.

Jau ziņots, ka 1938. gadā dzimušais Vilis Biezais izsludināts meklēšanā. Pēdējo reizi vīrietis redzēts svētdien Kurzemes prospektā, Rīgā. Līdz šim brīdim tuviniekiem un policijai nav informācijas par viņa atrašanās vietu.

Gintere atgādina, ka bezvēsts prombūtnē esošais pensionārs tiek meklēts jau trešo diennakti, katru dienu pa vairākām stundām. Šajā laikā jau trīs kinologi ar suņiem izstaigājuši dažādus maršrutus, pārbaudīti autobusu galapunkti, aptaujāti iedzīvotāji un aplūkoti policijā saņemtie videoieraksti.

Foto: Valsts policija

Vīrietis ir 165 centimetrus garš, vidējas miesas uzbūves, sirmiem matiem, zilām acīm. Uz kakla labajā pusē rēta. Bija ģērbies tirkīzzilā kreklā, pelēkos šortos un sandalēs.

Policija aicina atsaukties ikvienu, kuram ir informācija par vīrieša iespējamo atrašanās vietu. Informēt policiju iespējams, zvanot pa tālruni 110.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!