Foto: DELFI Aculiecinieks
Kāds vērīgs "Delfi" aculiecinieks pamanījis, ka AS "Tukuma Piens" ražotais "Baltais" dzeramais grieķu jogurts, kuram ir melleņu garša, pamatīgi mulsina pircējus ar savu dizainu.
"Jauks produkts. Persiki ar izteiktu melleņu garšu," apgalvo Normunds, kurš norāda, ka kļūda ir ieviesusies produkta sastāvdaļās.

AS "Tukuma Piens" mārketinga nodaļas vadītājs Armands Artihovičs portālam "Delfi" norāda, ka uzņēmums jau ir informēts par šo kļūdu.

Viņš skaidro, ka tā vienkārši ir drukas kļūda, kura nav pamanīta pie dizaina izstrādes un drukas.

"Protams, ka šis konkrētais jogurts ir ar mellenēm, jo visur uz dizaina galvenajiem motīviem ir uzraksts - ar mellenēm, kā arī vizuāli ir uzzīmētas mellenes. Arī palasot sastāvdaļu atšifrējumu, visur ir minētas tikai mellenes," atzīmē Artihovičs.

Uzņēmuma pārstāvis norāda, ka pašlaik ražošanā tiek izmantotas pareizi marķētas etiķetes. "Ar šo kļūdu tirgū tās bija tikai nepilnu mēnesi," portālam "Delfi" atklāj Artihovičs.

"Paldies pircējiem, kuri ir tik uzmanīgi un ievēro šādas kļūdas, kā arī par tām mūs informē. Tas mums palīdz daudz ātrāk tās novērst," norāda AS "Tukuma Piens" pārstāvis.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!