Foto: Publicitātes foto
Lai gan dažviet Latviju vēl klāj sniega kupenas, Skrīveru novada "Ragārēs" ir atnācis pavasaris, jo lēnām krūkās pildās svaigās kļavu sulas.

"Pēc laika prognozēm 15. februāris arī bija lielā iespēja, redzēs, kā tagad būs," stāsta Jānis, kurš norāda, ka šajās dienās sulas tek "krietni mierīgāk". "Vairākas dienas bija superīga saule, bija skaidrs, ka jāmēģina! Pavasari taču gribas. Koki sauli bija novērtējuši tikpat, cik es," apgalvo Jānis.

Ja meklē pēc padoma, kā pareizi iztecināt tieši kļavu sulas, daudz vērtīga uzzināsi šeit. Savukārt, ja vēlies nodrošināties ar visu nepieciešamo, lai īstajā brīdī jau ķertos klāt pie sulu tecināšanas, iepazīsties ar šo materiālu.

Arī "Delfi Aculiecinieks" aicina tevi iesūtīt vislabāko padomu, kuras sulas ir visgardākās, kā arī atklāt knifiņus to tecināšanai vai uzglabāšanai. Iespējams, ka arī tavā glāzē ir malks atsvaidzinošo bērza vai kļavu sulu, tāpēc neturi sveci zem pūra, bet pastāsti par to citiem!

Foto un stāstu sūti uz e-pastu aculiecinieks@delfi.lv.

Spilgtāko reportāžu autori piedalīsies cīņā par mēneša balvu – dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā iepirkumiem lielākajos tirdzniecības centros Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!