Foto: DELFI Aculiecinieks
Iespējams, ka arī jums, cienījamie lasītāji, ir nācies saskarties ar līdzīgu situāciju. Daudzdzīvokļu mājas iedzīvotājs vakarā atgriežas no darba un, pirms doties uz savu dzīvokli, nolemj pārbaudīt pastu. Taču atverot pastkasti no tās izgāžas lavīna ar krāsainiem reklāmu bukletiem. Vēstulei vai apsveikumu kartiņai pastkastē nemaz nav vietas. Dienas laikā pastkaste ir "aizaugusi" ar reklāmu lapiņām. Tāpat reklāmu bukleti ir sastūķēti dzīvokļu durvju spraugās, aizbāzti aiz rokturiem, salikti uz palodzēm.

Foto galerija

Fotoreportāžā redzams, kādu skatu savas mājas kāpņu telpā novēroja Arnis. "Diez vai tā ir efektīva reklāma un veicina reklāmdevēju imidžu," secina aculiecinieks.

Šad tad reklāmas lapiņas mums patiešām palīdz iegādāties noderīgas lietas. Taču, ja to lapiņu ir pārāk daudz… tad tas var izsaukt noraidošu attieksmi.

Kļūstiet par DELFI Aculiecinieka autoru! Sūtiet foto, video reportāžas 'DELFI Aculieciniekam' - aculiecinieks@delfi.lv vai reģistrējieties, pelniet DELFI dālderus un tieciet pie vērtīgām balvām

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!