Foto: DELFI Aculiecinieks
"Vēlos brīdināt Mārupes iedzīvotājus, kuri brauc ar 25. autobusu maršrutā Rīga - Mārupe. Darbdienās ap plkst. 18:27 vai 18:53 pieturā 13. janvāra iela regulāri iekāpj pārsvarā zilā keponā, gaišā, platā t -kreklā, platās zilās džinsu biksēs tērpies, iespējams, garīgi nelīdzsvarots jaunietis," portālam "Delfi" raksta kāda aculieciniece.

Viņš ir manīts arī ģērbies brūnā džemperī, uzvilcis virsū kapuci, rudiem matiem, bez uzacīm (iespējams balinātām), saplēstās džinsu biksēs.

Persona regulāri izkāpj Sējas ielas pieturā pretī Tēriņu ielai 68, netālu no veikala "Elvi".  Uzmācas meitenēm un sievietēm.

"Vienreiz autobusā uzmācās arī man, taču es sāku skaļi bļaut, un viņam autobusa šoferis lika likt man mieru," raksta satrauktā aculieciniece, kura norāda, ka "toreiz mani sargāt atnāca pavecāks vīrietis. Viņš stāstīja, ka ir redzējis, kā šī persona pieturā uzmācas mazām meitenītēm. Vēlāk garīgi nelīdzsvarotais, pēc izskata neglītais jaunietis pienāca man tuvāk un sāka rūkt uz mani. Šoferis lika viņam izkāpt. Viņš izkāpa, un dauzīja pa autobusa logiem".

"Esmu redzējusi viņu Sējas ielas pieturā uzmācamies meitenēm. Arī autobusa šoferis ir redzējis viņu uzmācamies sievietēm," raksta aculieciniece.

"Meklēju aculieciniekus lai rakstītu iesniegumu policijai. Autobusa šoferis diemžēl apgalvoja, ka viņš nevar būt aculiecinieks. Tāpēc lūdzu, tos mārupiešus, kurus uztrauc viņu un citu cilvēku drošība, atsaucieties, un kopīgiem spēkiem mēs panāksim drošības esību minētajā rajonā," raksta satrauktā sieviete.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!